VABB-natt... efter fyra nätters jobb är det lite jobbigt att vända om dygnet... har en förkyld liten kille som behöver omvårdnad och kärlek. Men när han nu sover tar jag tag i sista (!!!) varvet på min fjärilssjal!!!!Får bjuda på länk till mönster och "färdigbild" senare!
Sitter här i mörkret i min ensamhet (mannen på jobbresa) och försöker färdigställa en beställning... min första beställning som jag gått med på... en annanasväska. Det ska bli så skönt att få den färdig! Jag har så måånga andra saker på lur som jag längtar efter att få sätta igång med! Men nu har jag lovat denna väska färdig till löning så det blir att jobba på!!! Men nu är själva ytterväskan ihopsydd. ska sätta igång med handtag och detaljer så kanske jag hinner börja sy aningens i morgon och sedan blir det stiltje några dagar då jag ska jobba.
.
 
Hittade en massa vackra bilder på pinterest med invirkade stenar och bestämde mig för att prova. Inte svårt alls... Har virkat helt och hållet på känn. Det är svårt att tillverka ett mönster då alla stenar är olika. De här stenarna är bara en bråkdel av alla som Mio dragit hem från våra promenader. Teeen mamma teneen... tooor teeen ;-D
 
Ett tips kan ju vara att utgå från ett mönster på en duk eller blomma och sedan se till att minska med lm-bågar i olika storelkar så den dras ihop på baksidan. 
 
De här stenarna får helt enkelt bara ligga framme och vara fina, men har sett varianter då man använt dem till duktyngder, smycken och tom som dekoration i trädgården!
 
 
 
 
Har hittat lite länkar till andra sidor med invirkade stenar, Hobby och hantverk, Skapa och inreda, The purlbee, tex. Så nu är det bara att traska ut och leta stenar. Eller låt barnen göra det jobbet åt dig ;-)