En liten apa som heter Affe föddes ikväll framför tv:n. Han är virkad i bomullsgarn 8/4 och med virknål nr 2. Mönstret finns i boken välkommen till virkligheten av Annika Messing!
Den är väldigt enkel att virka och kräver inte så mycket! Men jag tycker att den är så himla söt ändå! Lite pillrigt kanske med det tunna garnet, men jag ville ha den i en nätt storlek så den passar som väskmaskot. Har lovat dottern att virka ett gäng maskotar och nyckelringar som hennes klass kan sälja på gårdsfesten som skolan anordnar varje år. Klart man ställer upp :-) Ska fästa en liten nyckelring o huvudändan bara!

boken av Mia Bengtsson, den första virkbok jag köpte för några år sedan. Där finns mönstret på den här söta lilla dockan. Michelle har frågat mig flera gånger om jag inte kan virka en till henne, men jag har aldrig riktigt fått ihop det! Men nu.... Tadaaa!!! Virkad i dubbelt 8/4 bomullsgarn och med virknål nr 3. Jag fixade det! Nu är det bara att kasta sig ut i amigurumivärlden 😁!Nu har min lilla gosse Mio lagt en beställning. Jag tänkte göra lite söta kuddar till hans nya säng. Mamma då vill jag ha en monsterkudde då.... Så då får väl mamma göra en monsterkudde då.. Tror jag ska pilla dit lite monstertaggar och kanske ett par armar? Har inte monterat fast nåt än. Vi får väl se hur det hela slutar!