Mellan alla ugglor som virkas så hårt att fingrarna värker måste jag inland pausa med något snällare. En enkel stickning tex. Jag är absolut ingen mästerstickare men har lyckats knåpa ihop detta mönster. Tänkte dela med mig när jag stickat nr 2. Superenkla! Perfekt nu när de kyligare mornarna snart står för hörnet, och denna nattjobbare ska börja kliva upp tidiga mornar och pendla med buss till Uppsala för studier under ett år!

instagram: @virrkpannan

Min söta lilla systerdotter fyllde ett år i helgen och klart att hon måste ha sig en liten virkad docka!!! Tyvärr så hann jag inte klart i tid, den blev färdig kvällen efter att vi firat henne.
Jag har utgått från mönstret på prinsessan i boken välkommen till virkligheten av Annika Messing. En riktigt bra bok att ha i gömmorna!!! Men gjort lite egna ändringar. Jag har använt garnet Nova från järbo garn och virknål nr 2. Håret är gjort av ett nystan Carolina som jag hittade i mina gömmor. Hoppas hon ska gilla henne 💓 Har fått kommentarer om att det fattas nåt att det borde vara lite blommor och kronor och sådant, men det har jag med flit valt bort. Gillar inte när det blir för mycket lullull!!! Å så vill jag ha då lite som möjligt som kan lossna då det är en liten tjej som ska ha dockan.

Instagram: @virrkpannan

till en annan mobil. Här virkas ugglor för glatta livet 😁 Fått många beställningar på både enkla ugglor, ugglehängen och ugglemobiler. Ugglor är inne 😉😀

Instagram: @virrkpannan