Nu är den klar, babykoftan som legat halvfärdig i gämmorna ett bra tag! Nästan så att lilla Lykkestumpan hunnit bli för stor. Var tänkt som en doppresent, men dopet blir inte förrns i maj och då kanske koftasn inte passar längre. Det får bli en liten bonuspresent nu istället! Mönstret finns på garnstudio och jag har använt bomullsgarnet Nova från järbo i lila och natur.
 
 
 
 
verkar vara något problem med bloggen. Ser ut som inlägget bara syns som det ska i mobilverisionen eller i datorn. Går inte att få den att se likadan ut på båda ställena... sånt som man blir så himla irriterad på... och så lägger den in dubbla radavstånd och annat konstigt... Sista veckorna har bloggen fungerat så dåligt att den nästan är oanvändbar.  Går inte att blogga eller läsa kommentarer via appen... Hoppas det löser sig snart....
Igårkväll blev en till kaninsnuttis till så jag kunde skriva ner ett mönster. Håller på att renskriva det nu och lägger ut det ikväll när jag lagt barnen så jag kan skriva i lugn och ro. Kaninsnuttis grå han ska få flytta till en liten tjej i Australien. Spännande värre! Jag har alltid velat åka till Australien, lyllos kaninsnutte! Kaninsnuttis rosa ska få flytta till min lilla systerdotter i Västerås.