Att hänga på väskan. Ibland vill man sticka emellan med någonting enkelt. Då är dessa hjärtan en finfin grej! Mönstret till hjärtat hittar du under kategorin "mina mönster". Klämman kommer från en gammal trasig nyckelring. Jag spar på allt sånt i min pyssellåda. trasiga nyckelringar, handtag och spännen från avlagda väskor, knappar och spännen från gamla kläder... kan komma till nytta! De fina vita räfflade träpärlorna har jag köpt hos rundis.se.

En beställning till en syskonvagn. Ugglesnuttis, och två ugglemobiler i svart, grått och vitt. Snuttisen är virkad i bomullsgarnet nova från järbo garn och mobilerna är virkade i bomullsgarnet catona som finns att köpa hos favoritgarner.se Tanken är att jag ska lägga ut mönster senare. Det finns ett ugglemönster på bloggen, anpassat för ett tjockare bomullsgarn (soft cotton från järbo garn) men då den nya varianten soft cotton är tjockare och har sämre kvalitet än det gamla har jag slutat använda det. Det har blivit jättebökigt att virka med. Nu använder jag mest bomullsgarnet catona som är mycket tunnare. Till snuttisar använder jag fortfarande järbos nova eller ett ekologiskt bomullsgarn som heter alba. Jag har gjort ett nytt ugglemönster anpassat till det tunnare garnet. Ska dela med mig av det när jag kommer hem från semestern.

Gick på kvällspromenad längs klipporna vid havet. Ingen annanstans hittar man så vackra, lena slipade stenar som vid havet! Handväskan var nedtyngd av stenar på hemvägen och mannen bara suckar! Han har givit upp! Hemma i Västerås finns bara kantiga vassa stenar och de är så svåra att virka runt! Tänkte försöka göra en beskrivning när de här skönheterna får sina nya kläder och hamnar på silverbrickan!!!