En liten väggbonad klar. Antingen gillar man det, eller inte! Älskar färg och form och känslan som olika garner ger... garnlycka... det mörkare garnet runtom och i fransarna är ett helt fantastiskt mjukt garn som varierar i tjocklek genom nystanet från ultrasmalt till supertjockt och har intvinnad glittertråd. Har haft nystanen i flera år men inte hittat något att göra av dem! Från början tänkte jag göra en tavla att rama in, men det utvecklades till något annat!


Fårtavlan är äntligen klar. Den har legat på paus ett tag för div beställningar, men det är detta jag tycker är absolut roligast! Att gå lös hejdlöst i garnlådan och göra nåt galet! Freeform crochet!


Mio blev så besviken här i lördags kväll när han insåg att väskan jag virkade på inte skulle bli till honom. Han satt och funderade ett tag, sedan gick han till en av garnkorgarna och valde både länge och väl och kom med famnen full med nystan som han lade i knät på mig. Snälla mamma kan du sy en väska till mig? Och mamma... blir den färdig i mojjon??? Vem kan motstå en sådan önskan av en gullig 3-åring? Varje kväll har han frågat; mamma är min väska färdig nån gång? och varje kväll har jag förklarat att det tar ett tag att virka en väska... I morse när han klev upp stod väskan färdig och väntade på honom. Han har burit runt på sin väska fylld av bilar heeeeela dagen! Vägrat att släppa den ens för en sekund. 😀Här är väskan ännu bara ihopnålad men jag har inte fått låna den för fotografering efter färdigställandet! Bilar på ena sidan och en traktor på den andra.


och nej, det finns som vanligt inget mönster. Jag gillar att virka ur eget huvud. Det liksom växer fram undertiden jag virkar! Slutresulratet ser sällan ut så som jag tänkt mig från början, kommer på andra lösningar under vägens gång.Väskan har ett svart blixtlås och är fodrad med ett turkost tyg från panduro. Blixtlåset sydde jag på maskin men fodret blir snyggast att sy i för hand tycker jag med dolda sömmar! Nu ska jag fortsätta på min egen väska 😉