Hej!
 
Det här mönstret har fått flytta HIT. Följ gärna med och hälsa på!
 
 
 
Garn: Catona från sheepjes. (Finns bla hos favoritgarner.se)
Virknål nr 2.
 
 
 
 

3 kommentarer

Anna

14 Jan 2017 13:03

Hej! Den är superfin! Hur mycket garn går det åt ungefär?

Svar: Hej! Och tack! Vilket inlägg är det du tänker på? Jag kan tyvärrbara se kommentarerna, inte vilket inlägg de hör till. HäldningarTitti.
Titti Stenke

Hej jag försöker virka ballongen men jag tycker inte att antalet maskor stämmer .tex på varv 5 där är 30 maskor från början och sen skulle man öka 4+2 hela varvet men jag får det till mer maskor än 36. vad gör jag för fel.när man gör ett varv ska man in.

18 Feb 2017 22:17

Hej jag försöker virka ballongen men jag får inte det till att stämma med antalet maskor. Tex på varv 5 där är 30 maskor från början och man ska öka med 4+2 maskor varvet ut.men jag får det till fler maskor än 36 vad gör jag för fel. Ska man inte avsluta varvet med en smygmaska på varvet och sedan börja med 2 luft maskor? Tacksam för svar mvh cilla

Cilla Lundgren

18 Feb 2017 22:26

Hej jag försöker virka ballongen men jag får inte det till att stämma med antalet maskor. Tex på varv 5 där är 30 maskor från början och man ska öka med 4 + 2 maskor varvet ut.men jag får det till fler maskor än 36. Vad gör jag för fel.?ska man inte avsluta varvet med en smygmaska och sedan börja alla varv med 2 luft maskor? Tacksam för svar mvh cilla Lundgren

Svar: Hej. Ballongen virkas i spiral så inga sm behövs. De två lm har du bara när du startar, det är istället för en magisk ring som jag tycker är bökigt. När du har 30m, virkar du först 4fm utan ökning, sedan i den 5:e maskan gör du 2fm, sedan 4fm utan ökning osv. Det betyder att man varje varv har ökat 6maskor.
Titti Stenke

Kommentera

Publiceras ej