Det är så kul när jag får bilder på saker jag virkat på beställning, när de väl kommit till sin rätta miljö! Särskilt vagnmobilerna då jag själv inte har någon vagn att prova på. Jag hade egentligen inte tänkt virka vagnmobiler med ugglor eftersom "alla andra" gör det. Men så gick jag tillsist med på att göra en och nu får jag tyvärr fler förfrågningar än jag har möjlighet till! Ber om ursäkt för det till er som blivit utan! Tack snälla Evagelia för den fina bilden på den senaste mobilen!

12 kommentarer

Cecilia Dahlström

01 Sep 2016 18:43

Åh så fina saker! Har du fortfarande beställningsstopp?
Jag drömmer om en barnvagnsmobil med illrar :) vi väntar vårt första barn och är illerägare. Skulle det vara en utmaning du vill ta dig an?
Med vänlig hälsning Cecilia
dahlstrom.cilla@gmail.com

Svar: Hej! Egentligen har jag stoppat för beställningar men detta var ju en lite roligare utmaning, helt klart! Är inte helt säker på att jag kan virka en iller men skulle kunna göra ett försök... tar 380:- plus några kronor i frakt för vagnmobilerna.
Titti Stenke

Cecilia

02 Sep 2016 18:34

Vad roligt! Hur höga blir illrarna? Har du ngn mail jag kan maila in inspirationsbilder till dig? Hur många illrar kan man få plats med? Vi har fyra stycken nämligen. Det enda jag oroar mig för är att illrarna ska bli för stora och klumpiga. Tack för snabbt svar!

Cecilia

03 Sep 2016 17:54

Förlåt för jag skriver igen men jag vet inte om mitt senaste postades!
Jag är jätte nyfiken på din tolkning :) hämta gärna inspiration från tamiller.se det är min hemsida. Vagnmobilen är till en pojke och vi har en bugaboo buffalo i marinblått :) jag svischar gärna!

Svar: min mail är www.virrkpannan.blogg.se dock har jag lite väntetid. Har gått igenom mina beställningar och skulle nog behöva 2 mån på mig. Hur snabbt skulle du behöva ha den? Ingen aning faktiskt hur stora de skulle bli. Aldrig virkat något liknande...
Titti Stenke

Cecilia

04 Sep 2016 19:05

Vår lilla kommer i slutet av november så vi väntar gärna :)
Säg bara hur du vill gå tillväga, ska jag höra av mig om två månader och se hur det går eller mailar du? När vill du ha betalningen osv? Jag tycker verkligen om dina handarbeten!

Svar: Jag hör av mig för godkännande när jag virkat en iller... som sagt, inget jag gjort tidigare så jag är inte helt säker på resultatet!
Titti Stenke

Sonja Helgesson

08 Oct 2016 17:32

Hej!
Jag har en undran, bollarna till den fina barnvagnsmobilen, finns det mönster på dom. Skulle så hilma gärna be att få det om det finns möjlighet. Betalar dig naturligtvis! 👍😚💖

Svar: Hej! Nej inget nedskrivet tyvärr. men en boll är ju lätt att virka ändå. Gör du ugglor? Där ser du ju proncipen för hur du gör. öka som på ugglekroppen tills du har den diameter som bollen ska ha. virka några varv utsn ökning och minska sedan på varje varv på samma vis som du ökade så har du en boll.
Titti Stenke

Cecilia

07 Nov 2016 21:43

Hej!
Hur går det? :)
Med vänlig hälsning cilla.dahlstrom@gmail.com

Anonym

15 Nov 2016 21:38

Hej! såg att du inte tar emot nya beställningar men jag tänkte höra med dig ialf 😁. Skulle vilja ha två barnvagnsmpbiler till den 25 nov. Är det helt omöjligt? 😁 Mvh Felicia M

Svar: Hej! Tyvärr helt omöjligt att hinna med. Har redan tagit på mig för mycket. Men det finns många som tillverkar fina vagnmobiler! Sök på instagram så får du fram massor av fint! Lycka till!
Titti Stenke

Anonym

17 Dec 2016 22:13

Kan man beställa denna fantastiskt fina barnvagnsmobil utav dig? :)

Anonym

17 Dec 2016 22:13

Kan man beställa denna fantastiskt fina barnvagnsmobil utav dig? :)

Svar: Hej. Tyvärr kan jag inte ta några beställningar just nu.
Titti Stenke

Anonym

24 Feb 2017 08:08

Hej! Tar du fortfarande inte beställningar? :)

Svar: Nej tyvärr inte just för tillfället.
Titti Stenke

Ida

27 Dec 2017 19:44

Hej!
Jag undrar om det fortfarande är beställningsstopp?
Mvh Ida

Jenny

08 Mar 2018 14:10

Hej!
Är intresserad av att beställa en barnvagnsmobil, har du fortfarande beställningsstopp?
Mvh
Jenny

Kommentera

Publiceras ej